Ons team

Ons team bestaat uit verschillende hulpverleners met elk hun eigen ervaring en achtergrond. In onze samenwerking is er dan ook regelmatig overleg omwille van de meerwaarde van elkaar expertise in de zorg voor onze cliënt.  Daarnaast vinden we afstemming met verwijzers of andere betrokken hulpverlening belangrijk. 

Martine

Als Integratieve Psychotherapeute specialiseerde Martine zich verder als Spel- en Gedragscounselor. Daarnaast behaalde ze een Bachelor in de Orthopedagogie.

Martine is tevens werkzaam als beleidsmedewerker voor een organisatie binnen Welzijn. Binnen onze praktijk richt ze zich voornamelijk op vragen m.b.t. volwassenen.


Cindy

Cindy studeerde af als Integratieve Psychotherapeut en is gespecialiseerd in Spelcounseling. Ze heeft een Bachelor diploma maatschappelijk werk en volgde enkele jaaropleidingen rond trauma en hechting. 

Ze werkt al meer dan 20 jaar binnen de Bijzondere Jeugdzorg. Sinds 2010 werkt ze voor PLeegzorg Provincie Antwerpen waar zij ook actief is binnen Behandelingspleegzorg.


Elise

Elise studeerde af als Master in de Klinische Gezondheidspsychologie aan de KU Leuven in 2016.
Ze behaalde daarnaast ook een Bachelor Orthopedagogie met als specialisatie Toegepaste Jeugdcriminologie.

Ze werkt tevens als klinisch psychologe binnen het Ondersteuningsnetwerk Kempen.


Sarah

Sarah behaalde een Master in de Klinische Gezondheidspsychologie aan de KU Leuven in 2011.

Ze werkt als klinisch psychologe binnen de Bijzondere Jeugdzorg. Binnen onze praktijk richt ze zich voornamelijk op vragen m.b.t. psychodiagnostiek.